1. Hjem
  2. >
  3. > Nyheder
  4. > Gulblomstrende sommerløg giver en sprudlende have

Gulblomstrende sommerløg giver en sprudlende have

Vil du have endnu mere glæde af din have? Brug gule farver til at muntre dig selv op og genoplade batterierne. Oplev fordelene ved at omgive dig med natur: Plant sommerløg, der springer ud i gule farver.

Et paradis

Det er en trend: Haver skifter langsomt fra at være flisebelagte områder til grønne oaser. Dette skyldes vores bevidsthed om, at vi får det bedre, når vi er omgivet af planter. Men det skyldes også, at en frodig og grøn have er med til at bortskaffe regnvandet hurtigere og øger biodiversiteten. Hvis du beslutter dig for at forvandle din have til et naturligt paradis, kan du skabe en imponerende virkning ved at plante gule sommerløg.

Varianter

Vi forbinder gult med energi, vækst og godt humør. Findes der en bedre metode til at få en helt ny have? Sommerløg kan give haven en sand overhaling, der ikke kræver særlig meget arbejde. De mest kendte er georginer, kallaer, gladiolusser (Gladiolus) og liljer (Lilium), men disse er kun et par eksempler på de mange gule humørspredere. Man kunne også nævne begonier, tigerliljer (Tigridia) og kanna (Canna).

Plantning

Smukke kombinationer af forskellige gulblomstrende sommerløg giver din have et naturligt udseende. Nogle producerer høje, flotte pigge, mens andre giver store, runde blomster. Nogle er velduftende, mens andre er tofarvede. Sommerløg plantes om foråret, når der ikke længere er risiko for frost. Så snart, de mærker varmen fra solen, begynder de at spire frem, så du kan nyde dem.

Gule blomsterspidser

244026_aangepast.jpg 244024_aangepast.jpg

242357_aangepast.jpg 223506_(1) aangepast.jpg 

221075_aangepast.jpg 212972_aangepast.jpg

212810_aangepast.jpg 212792_aangepast.jpg

Del denne side:
To Nyheder