1. Hjem
  2. >
  3. > Nyheder
  4. > Haven som ekstra stue

Haven som ekstra stue

Vintage i haven? Hvorfor ikke! Vintage er også en populær trend i haven. Sommerløg kan skabe denne atmosfære og forvandle udendørsområder til en ekstra stue.

Traditionelt

Kan du lide tradition? Sætter du pris på viden, der er opnået gennem årene, og har du et blødt punkt for lokale iværksættere? Mange andre føler sig også mest trygge ved det, de kender. Haven er det perfekte sted at skabe en traditionel stemning med dine yndlingsblomster.

Harmonisk

Vintage og gamle ting kan kombineres for at skabe en tidssvarende haveatmosfære. En stemning med en følelse af sikkerhed og hyggelige hjørner at sidde i. Planter, der har været i haven i årevis, er af stor værdi og får masser af kærlighed og opmærksomhed. Kombinationen med nye grønne områder forvandler den til en helhed i harmoni.

Hyggelig stemning

Haven begynder næsten at føles som en ekstra stue, fordi den spreder så meget hygge. Sommerløg som georginer, pragtskær, liljer og begonier styrker denne følelse. De komplementerer også fint den eksisterende beplantning. Kombiner sommerløg i bløde, grålige pastelfarver med mørke, beroligende farver.

Trad-017_aangepast.png  Trad-026_aangepast.png

Trad-040_aangepast.png  Trad-061_aangepast.png

Del denne side:
To Nyheder